Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس با بیان اینکه گلپایگان مستعد تولید گل محمدی، زعفران، باغات پسته و گیاهان دارویی است، گفت: "کد شناسه" برای تولید گل محمدی و عرقیات در اصفهان صادر می‌شود. ۱۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۳ استانها اصفهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، علی بختیار صبح امروز در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی با اشاره به کشت گیاهان دارویی در شهرستان گلپایگان اظهار داشت: در زمینه کشت گیاهان دارویی افراد توانمند، متخصص و نیز گروه‌هایی برای کشت گیاهان دارویی مراجعه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اعلام حمایت و استقبال از طرح‌های ارائه شده در زمینه کشت گیاهان دارویی افزود: یک گروه خیریه‌ با همت دفتر نماینده در مجلس ایجاد و قرار شد در زمینه گیاهان دارویی کار کنند.

نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس با بیان اینکه گلپایگان مستعد گل محمدی، زعفران، باغات پسته و گیاهان دارویی است، تصریح کرد: ما با آب بسیار کمی می‌توانیم به سودی مناسب در این زمینه برسیم.

وی با بیان اینکه زعفران سالانه 2 مرتبه آب نیاز داشته و سودآوری خوبی دارد، ادامه داد: در گلپایگان در زمینه گل محمدی توسعه خوبی رخ داده است همچنین در زمینه باغات پسته هم کارهای خوبی را مردم گلپایگان انجام می‌دهند و آماده هستیم از این نوع کشت‌ها و گیاهان دارویی حمایت کنیم.

بختیار بیان کرد: در این زمینه هم مقرر شد وزارت بهداشت و مسئولان در استان اصفهان کد شناسه برای تولید گل محمدی و عرقیات صادر کنند که ما بتوانیم در همین شهرستان عرقیات را تولید کنیم.

وی در پاسخ به این سئوال که کشاورزان گلپایگانی از عدم همکاری بانک‌ها گلایه‌مند هستند، در این زمینه چه اقداماتی صورت گرفته است؟ گفت: یکی از قوانین خوبی که مجلس شورای اسلامی در بودجه 1396 تصویب کرد تبصره 35 قانون بودجه بود.

نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس خاطرنشان کرد: از آن جایی که مردم وام‌های خرد داشته و توان بازپرداخت آن را نداشتند، 10 هزار میلیارد تومان منابع در بودجه سال 1396 تعیین کردیم و انتظار داشتیم با این 10 هزار میلیارد تومان، 150 هزار میلیارد تومان منابع را به سیستم بانکی برگردانیم.

وی با بیان اینکه برای معوقات بانکی زیر 100 میلیون تومان این اقدام صورت گرفت سپس مردم گله از معوقات بانکی داشتند که سررسید آن در سال 1396 بود، اضافه کرد: از آن‌جایی که معنای معوقه بانکی قبل از قانون بودجه 1396 است و وامی که در این سال سررسید می‌شود، مشمول این قانون نمی‌شود.

بختیار اضافه کرد: از این رو همه معوقات بانکی قبل از سال 1395 انجام شد و به مردم اعلام کردیم با توجه به تخصیصی که انجام شده بود تا انتهای آبان‌ماه مراجعه کرده تا از تخصیص‌های جدید بهره ببرند.

انتهای پیام/

R41346/P41362/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۶۰۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان

ایسنا/همدان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان از رشد سه برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در این استان و قابلیت سرمایه‌گذاری بالای آن خبر داد.

احمد شانیان در دیدار با مدیران شرکت‌های وزارت دفاع در همدان، اظهار کرد: تویسرکان قطب تولید دارو در غرب کشور است و با توجه به ظرفیت استان در تولید گیاهان دارویی می‌توان برای توسعه این محصولات، پروژه‌ای را در عرصه دارو راه‌اندازی کرد.

وی با اشاره به مزایا و ظرفیت‌های استان در عرصه شرکت‌های دانش‌بنیان، تولید دارو و لاستیک، بیان کرد: با حمایت دولت و با تدابیر استاندار شاهد تحول و توسعه در بخش تولید و تجارت استان هستیم. اکنون صنعت استان همدان ۲۲ درصد رشد داشته است.

مدیرکل صمت استان همدان با اشاره به وضعیت ذخایر لیتیوم کشف‌شده در این منطقه، گفت: دو گواهی کشف در همدان صادر شده و صدور پروانه بهره‌برداری از آنها در حال پیگیری است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره‌ کل صمت استان، نیروگاه‌های خورشیدی و توسعه تولید انرژی‌های تجدیدپذیر، گیاهان دارویی و استخراج ماده مؤثره و تبدیل ظرفیت‌های شاخص معدنی و صنعتی استان به ثروت و سرمایه‌گذاری شرکت‌های زیرمجموعه وزارت دفاع در استان همدان از دیگر مواردی بود که در این‌ نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • انتشار نخستین فراخوان شناسایی سازندگان حرفه‌ای ساختمان در اصفهان
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • سیستم بانکی و ارز کشور باید در خدمت تولید باشد
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود
  • تحویل ۱۱ دستگاه ادوات کشاورزی به بهره برداران شهرستان آوج
  • کرفس کوهی، دارویی نهفته در دل طبیعت؛ گنجی که به تاراج می‌رود
  • افتتاح بزرگترین دهکده آموزشی و پژوهشی گیاهان دارویی گلستان