Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-05@10:22:51 GMT

ضرورت داشتن کد شناسه بهداشتی برای توزیع نان

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۷۰۶۶۸۱

ضرورت داشتن کد شناسه بهداشتی برای توزیع نان

مسوول کمیسیون آموزش اتحادیه نانوایان اصفهان گفت: کد بهداشتی نشان دهنده تولید نان در مکانی دارای مسوول فنی است که همه اصول و فنون از نظر بهداشت محیط و بهداشت کارمندان در آن رعایت می شود.

محمد رضا خواجه در گفت و گو با ایمنا با اشاره به اینکه عرضه نان های غیر بهداشتی در واحدهای صنفی ممنوع است، اظهار کرد: براساس چهل و یکمین مصوبه جلسه کارگروه علمی گندم و آرد و نان استان، هر فردی که قصد توزیع نان در  مراکز مختلف محلی را دارد باید از دو فرم ویژه به عنوان شناسنامه برخوردار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی با بیان اینکه اتحادیه معتقد است که فرد توزیع کننده نان در مراکز محلی باید از نشانی دقیق باشد تا کمیته بازرسی اتحادیه بتواند در این زمینه نظارت کافی را داشته باشد، افزود: داشتن شناسنامه و کد بهداشتی برای توزیع‌کنندگان نان ضروری است و کد بهداشتی نشان دهنده تولید نان در مکانی دارای مسوول فنی است که همه اصول و فنون از نظر بهداشت محیط و بهداشت کارمندان در آن رعایت می شود. مسوول کمیسیون آموزش اتحادیه نانوایان اصفهان گفت: چنانچه افرادی بخواهند نان را در سطح گسترده و خارج از واحد فروش نان توزیع کند باید دارای ویژگی های برچسبِ عمر نان و هم‌چنین درج تاریخ تولید باشند ، ضمن اینکه داشتن کد شناسه برای تولید نان ضروری است و افراد متقاضی برای دریافت کد شناسۀ بهداشتی می توانند با ارایه درخواست به اداره دارو و غذای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، نسبت به آن اقدام کنند. خواجه خاطرنشان کرد: چنانچه شهروندان با تخلفی روبه رو شدند، می توانند با تلفن های اتحادیه نانوایان اصفهان و تلفن ۱۲۴ تماس بگیرند و موارد تخلف را اطلاع دهند، براین اساس کمیسیون بازرسی اتحادیه نیز با هدف اصلاح امور برای بازدید و نظارت به محل مورد نظر مراجعه کرده و برخورد لازم صورت می گیرد.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۰۶۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد

بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشور‌هایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از دارو‌هایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح ممکن است منجر به حمام خون شود
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • معدوم‌سازی بیش از ۳ تن مواد غذایی فاسد در میرجاوه
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • سازمان بهداشت جهانی ۴۴۳ حمله به تاسیسات بهداشتی غزه را ثبت کرد
  • دستگاه‌های مسوول در بندر شهید رجایی باید به وحدت رویه برسند