Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست خبری بررسی وضعیت شرکت کشت و دام قیام اصفهان امروز در محل شرکت فرابورس ایران آغاز شد. قرار است دوشنبه ۱۰ درصد از سهام این شرکت در بازار دوم فرابورس عرضه اولیه شود.

اقتصاد آنلاین - مروارید اسلامی؛ نشست خبری بررسی وضعیت شرکت کشت و دام قیام اصفهان امروز در محل شرکت فرابورس ایران برگزار شد و عملکرد٬ برنامه های آتی و اطلاعات عرضه اولیه به اطلاع حاضران رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرار است دوشنبه هفته جاری ۱۰ درصد از سهام این شرکت وابسته به بنیاد مستضعفان معادل ۳۵ میلیون سهم در نماد «زقیام» در بازار دوم فرابورس ایران عرضه اولیه شود. کارگزار عرضه کننده شرکت کارگزاری بورس بهگزین است. دامنه قیمتی تعیین شده برای عرضه این سهم به روش ثبت سفارش ۲۳۰۰ تا ۲۳۶۹ ریال و حداکثر تعداد سهام قابل خریداری توسط هر خریدار حقیقی و حقوقی ۷۰۰ سهم است.

نگاهی به فعالیت شرکت

شرکت کشت و دام قیام اصفهان ظرفیت بیش از ۱۰ هزار راس دام٬ تولید بیش از ۶۵ هزار تن شیر خام٬ سه هزار تن گوشت قرمز٬ ۶۰ هزار تن کود دامی و فروش یک هزار راس تلیسه باردار در سال دارد. واحدهای تشکیل دهنده این مجموعه عبارتند از واحد پرورش گاو مولد٬ خوراک سازی٬ پرورش گوساله و تلیسه٬ دام پزشکی و تولید مثل٬ آمار و ثبت مشخصات و آزمایشگاه. این شرکت به ۱۵ کارخانه فرآورده های لبنی در کشور شیر ارسال می کند و بزرگترین مجموعه پرورش گاو شیری در ایران است. استان اصفهان بزرگترین تولیدکننده شیر در کشور است و شرکت کشت و دام قیام اصفهان پنج درصد از تولید روزانه این استان را به خود اختصاص داده است.

تولیدات٬ صادرات و برنامه توسعه

محسن مرتهب٬ مدیرعامل شرکت کشت و دام قیام اصفهان در توضیح فعالیت ها و عملکرد شرکت گفت: مجموعه کشت و دام قیام اصفهان که در حوزه تولید شیر، انواع محصولات دامی، گوساله نر، گوساله مولد و تلیسه و همچنین تولید برخی محصولات کشاورزی  مانند گندم٬ جو٬ ذرت و کلزا فعالیت می کند، دو واحد فعال دارد و واحد سوم (دلفان) در حال برنامه ریزی برای راه اندازی است و امیدواریم با حمایت صاحبان سهام٬ بتوانیم روند توسعه را کلید بزنیم. پیش بینی تعداد دام واحد دلفان سه هزار راس مولد است. او ادامه داد: تعداد کل گله مجموعه ۱۰ هزار و ۴۱۶ ٬ ظرفیت تولید شیر در سال ۹۶ حدود ۶۶ هزار تن و پیش بینی تولید سال ۹۷ حدود ۷۲ هزار تن است.

میزان دارایی های این شرکت ۱۳۶۲ میلیارد ریال است که ۹۸۱ میلیارد ریال از آن در دارایی های جاری طبقه بندی شده است. به گفته مدیرعامل مجموعه٬ روزانه ۲۰۰ تن شیر در این شرکت تولید می شود و سهم تولید شیر از درآمدها ۹۵ درصد از کل درآمد است و حدود یک درصد هم مربوط به محصولات کشاورزی است. راه اندازی واحد دلفان ظرفیت تولید شیر مجموعه را به ۳۰۰ تن در روز می رساند.

لازم به ذکر است که شرکت قرارداد صادرات ۱۰۰ راس دام به کشور ترکمنستان به ارزش یک میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان را منعقد کرده است و در سال های ۹۶ و ۹۷ بین شش تا هشت قرارداد با کشور افغانستان داشته است. شرکت در یک سال گذشته بیش از ۴۰۰ راس دام صادر کرده است. باید توجه داشت که صادرات دام در ایران از سال ۹۵ آغاز شد.

مدیرعامل شرکت کشت و دام قیام اصفهان درخصوص بحران آب در استان اصفهان و تاثیر آن بر عملکرد این شرکت توضیح داد که این مجموعه چهار الی پنج برابر نیاز دامپروری آب و چاه دارد و اگر تغییراتی در سفره ها ایجاد شود، می توان آب را از چاه ها تامین کرد. ضمن آنکه برنامه توسعه شرکت، انتقال به مناطق پر آب است.

او درباره تاثیر تغییرات نرخ ارز بر شرکت نیز گفت: محصولات شرکت استراتژیک است و دولت از این محصولات حمایت می کند. دولت نهاده های مورد نیاز شرکت را با دلار ۳۸۰۰ تومان وارد می کند. بنابراین تلاطم بازار ارز کمترین خسارت را برای این شرکت دارد.

لازم به ذکر است که میزان تسهیلات بانکی این شرکت ۱۴ میلیارد تومان است و درواقع ۱۰ درصد از دارایی های شرکت از این محل تامین شده است.

احتمال تعدیل مثبت در «زقیام»

به گفته مدیران شرکت٬ نرخ شیر در نظر گرفته شده در صورت های مالی این شرکت ۱۴۰۰ تومان است و اگر نرخ شیر به ۱۶۰۰ تومان افزایش یابد، احتمال تعدیل مثبت وجود دارد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: فرابورس عرضه اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۶۰۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز

مهرداد عباد عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره مزیت ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز که جز مصوبات مجلس یازدهم است گفت: متأسفانه بخش خصوصی طی سال‌های اخیر نقش چشمگیری در صنایع بالا دستی نفت و گاز نداشته و البته اجازه ورود به داده نمی‌شد.

وی در ادامه بیان کرد: شرکت‌های خصوصی تاکنون نتوانستند در این حوزه فعالیت داشته باشند که رهبر معظم انقلاب نسبت به این مساله تأکیدات ویژه‌ای داشتند که باید بخش نفت و گاز را به بخش خصوصی سپرده شود؛ به عنوان مثال زمانی که قرار بود بهره برداری از پارس جنوبی را به ستاد اجرایی فرمان امام سپرده شود، مقام معظم رهبری اعلام کردند که برای بهره‌برداری از این حوزه‌ها باید بخش خصوصی ورود کند.

این عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی در ادامه تاکید کرد: پروژه پارس جنوبی ۲۹ سال در جریان است، ابتدا آن را به توتال سپردند، بعدازآن بهره برداری به چینی‌ها دادند و سپس آن را به ستاد اجرایی فرمان امام ارجاع دادند. بخش خصوصی پتانسیل، سرمایه و تخصص دارد مخصوصاً در حوزه نفتی در حوزه گازی هم مسئله علم فوق سرد که یک حوزه خیلی گسترده‌ای است و بخش خصوصی در این حوزه کار می‌کند، وجود دارد ولی علم بهره برداری از گاز توسط بخش دولتی در کشور ما خیلی محدود است.

این عضو کمیسیون بهبود فضای کسب و کار اتاق بازرگانی توضیح داد: اگر به بخش خصوصی یک چاه گاز بدهند توانایی این را دارد که از آن گاز اقدام به خالص سازی پروپان، بوتان، اتان و … است. ولی این توانایی در دولت وجود ندارد و سالیان سال است یا گاز را می‌سوزانند و یا به صورت خام به فروش می‌رسانند. در عدم فروش خام فروشی گاز بخش خصوصی می‌تواند تأثیر زیادی داشته باشد.

عباد گفت: در حوزه نفتی هم در حوزه ساخت پالایشگاه و پتروشیمی مناقصه‌ها برگزار می‌شود و در انتها به دلیل روابطی که وجود دارد شرکت‌های دولتی و خصولتی موفق می‌شوند این پروژه‌ها را بگیرند، و بخش خصوصی در این حوزه‌ها ناکام می‌ماند.

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی با اشاره به اینکه شرکت‌های خصوصی در داخل کشور داریم که می‌توانند پالایشگاه بسازند توضیح داد: حتی برخی از شرکت‌های خصوصی ایرانی در ونزوئلا مشغول پالایشگاه سازی هستند چرا نباید بتوانند در داخل کشور اقدام به این کار کنند.

عباد ادامه داد: متأسفانه بهره‌وری شرکت‌های دولتی فعال در حوزه نفت و گاز ما خیلی پایین است. یکی از دلایل آن این است که دلسوزی لازم برای بهره برداری از میادین نفت و گاز ندارند. وقتی بهره بردار کار برای خودش باشد قطعاً تلاش بیشتری برای سود بیشتر انجام خواهند داد.

این عضو کمیسیون گفت: شرکت‌های خصوصی راندمان تولید بالاتری دارند مشکل ما در بخش دولتی بهره برداری کننده از میادین نفت و گاز راندمان پایین است، ولی با مجوز مجلس در برنامه هفتم برای ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز، این سد برطرف می‌شود و بخش خصوصی می‌تواند راندمان تولید و کیفیت تولید را در این بخش بالا ببرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم بهره‌وری را بالا ببریم قطعاً می‌توانیم به سود و توسعه بیشتری در میادین نفت و گاز دست پیدا کنیم. بخش دولتی در این سال‌ها نتوانسته اقدام به خالص سازی گاز کند در صورتی که امر بخش خصوصی در این حوزه ورود کند می‌تواند با به روز کردن تجهیزات پالایش نفت و گاز می‌تواند تمام گازهای فلر را جمع کند و خالص سازی و به سیستم وارد کند.

عضو کمیسیون انرژی با اشاره به اینکه از سوی دیگر شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند در بهره برداری از میادین نفت و گاز ورود کنند ادامه داد: در صنایعی که کشور به آنها نیاز دارد و آنها صنایعی دارند که منجر به توسعه کشور می‌شود مثل صنعت نفت و گاز، شرکت‌های خصوصی و دانش بنیان را باید در این حوزه وارد کنیم.

کد خبر 6096150

دیگر خبرها

  • اتوبوس‌های تولید گروه بهمن به پایتخت رسید
  • مرحله دوم انتخابات مجلس در ۲۲۱ شعبه اخذ رای سمیرم و لنجان
  • جان‌فشانی در سنگر تولید
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • پایان رقابت طرح‌ها در ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری اصفهان
  • معرفی شرکت احیا استیل فولاد بافت
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • انتشار نخستین فراخوان شناسایی سازندگان حرفه‌ای ساختمان در اصفهان
  • مثبت خبر؛ اخبار خوب هفته در استان سمنان
  • گزیده‌های نفتی هفته