Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرگروه مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت اصفهان گفت: توصیه‌های بهداشتی به تمامی واحدهای سلامت محور و اتحادیه‌های مواد غذایی داده شده و در ماه رمضان امسال ثبت اصناف و مشاغل انجام شد که یکی از مسائل کنترلی اداره بهداشت، داشتن کد رهگیری مغازه‌داران است. ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۰ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

سید‌مهدی میرجهانیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، با اشاره به شرایط کرونا و ماه رمضان، اظهار داشت: فعالیت و مسئولیت‌های نیروهای بهداشتی و نظارت در این ایام چندین برابر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مسائل بهداشت مواد غذایی و اماکن عمومی توسط بازرسان اداره بهداشت در ماه رمضان کنترل و بازرسی می‌شوند و همچنین مسائل فاصله گذاری هوشمند و گام دوم مبارزه با کرونا ویروس را پیگیری، نظارت و اجرا می‌کنند.

مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت اصفهان با بیان اینکه 90 تیم روزانه در استان مشغول نظارت هستند، گفت: ناظران از مراکز تهیه و توزیع، اماکن عمومی و سایر مکان‌های حساس در این زمینه بازدید می‌کنند.

خرما، برنج ، تخم مرغ و شکر در اولویت بازرسی ویژه هفته اول ماه رمضان قرار گرفتبرنج تنظیم بازار در همدان توزیع می‌شود/ اعلام قیمت مصوب خرماتهران| 6 تن خرمای فاسد در شهرستان پیشوا کشف و ضبط شد

وی تصریح کرد: مرکز بهداشت محیط استان بازرسی‌های مشترکی با سازمان تعزیرات، اماکن نیروی انتظامی، اداره دامپزشکی و شهرداری‌ها دارد.

میرجهانیان ادامه داد: در بازه زمانی ماه رمضان و شیوع کرونا، موضوع سلامت مواد غذایی به ویژه حلیم و آش، خرما، زولبیا و بامیه و رستوران‌ها و فست فودها بیشتر توجه می‌شود و اکیپ‌های نظارت و بازرسی با هر گونه تخلف و به خطر انداختن سلامت جامعه برخورد می‌کنند.

وی با اشاره به نظارت مراکز عمومی، اظهار داشت: در حال حاضر مساجد استان اصفهان به علت جلوگیری از انتشار کرونا ویروس تعطیل است ولی اگر شرایطی برای بازگشایی مساجد فراهم شود بازدید این اماکن هم در دستور کار قرار می‌گیرد.

مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت اصفهان خاطرنشان کرد: ادارات، اماکن مذهبی، سیستم‌های حمل و نقل، بانک‌ها، بیمارستان‌ها، فروشگاه‌ها و غیره از جمله مواردی هستند که اداره بهداشت روی رعایت پروتکل‌های بهداشتی آنها نظارت کافی دارد.

وی افزود: در ماه رمضان امسال ثبت اصناف و مشاغل انجام شد و یکی از مسائل کنترلی اداره بهداشت این است که حتما افراد کد رهگیری را دریافت  و پشت در مغازه نصب کنند و در این راستا توصیه‌های بهداشتی نیز به تمامی واحدهای سلامت محور و اتحادیه‌های مواد غذایی داده شده که در مغازه و جلوی دید مردم بگذراند.

میرجهانیان با بیان اینکه کد رهگیری، افراد را به سایت‌هایی راهنمایی می‌کند که اطلاعات لازم برای پروتکل‌های گام دوم و مسائل بهداشتی را دریافت می‌کنند، گفت: در صورت تخلف و نیاز به اخطاریه ادره بهداشت با اداره بازرسی، اماکن نیروی انتظامی، بازرسی اصناف، تعزیرات و در موارد حادتر با دادگستری مرتبط می‌شود.

انتهای پیام/166/ی

R41346/P/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اداره بهداشت مرکز بهداشت بهداشت محیط مواد غذایی کد رهگیری ماه رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۳۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند

ایسنا/قزوین رئیس مرکز بهداشت شهیدبلندیان شهرستان قزوین از تعطیلی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی متخلف در سال ۱۴۰۲ در این شهرستان خبر داد. 

علیرضا مهرعلیان ضمن اشاره به تعطیلی واحدهای صنفی متخلف در قزوین اظهار کرد: به منظور اجرای آیین نامه ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سال ۱۴۰۲ با انجام بیش از ۴۴ هزار و ۱۳۳ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توسط بازرسان بهداشت محیط شهرستان قزوین صورت گرفته است که تعدادی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به علت داشتن نواقص بحرانی و غیربحرانی، اقدام به صدور هفت هزار و ۱۲۴ مورد اخطار رفع نقص شد که بیشتر متصدیان نسبت به رفع نواقص آن اقدام کردند.

وی گفت: البته ۵۵۴ واحدصنفی هم توسط بازرسان بهداشت محیط شهرستان قزوین به علت عدم رفع نواقص بهداشتی ابلاغ شده توسط بازرسان اخطار تعطیلی ۴۸ ساعته صادر و تحویل متصدیان متخلف شد.

به گزارش ایسنا، رئیس مرکز بهداشت شهیدبلندیان شهرستان قزوین ادامه داد: از این تعداد اخطار تعطیلی ۳۸۱ واحد صنفی متخلف به علت عدم توجه به اخطارهای صادر شده، به‌طور موقت تعطیل شدند و این واحدها پس از پلمب، برای بررسی بیشتر به مراجع قضایی ارجاع شدند.

بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین،  مهرعلیان در پایان بیان کرد: واحدهای پلمب شده شامل کله پزی، فست‌فود، عطاری، قنادی، بستنی فروشی، رستوران، کبابی، آرایشگاه زنانه، ماست‌بندی، تهیه غذای بیرون بر، نانوایی، خواربار فروشی، قنادی، جگرکی، سفره‌خانه سُنّتی و لبنیاتی بودند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار
  • لزوم کیفی سازی نظارت بازرسان بر بازار
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • استقبال یک میلیون خانوار اصفهانی از کالابرگ الکترونیک
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • ثبت بیش از ۲۰۰ پایش از بازار مینوشهر
  • تعطیلی تمام موزه‌ها و اماکن تاریخی استان کرمانشاه
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح ممکن است منجر به حمام خون شود
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب