Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره ارزیابی و عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش اصفهان وضعیت ثبت نام دانش آموزان مقطع ابتدایی بر مبنای شرایط کنونی در در محدوده محل سکونت و خارج از محدوده را مطابق ظرفیت مدارس تشریح کرد.

علیرضا محمودی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا درخصوص ثبت نام دانش آموزان برای سال تحصیلی جدید در مقطع ابتدایی، اظهار کرد: در شهر اصفهان امسال ثبت نام کلاس اولی‌ها از طریق سامانه انجام می‌شود و مطابق سنوات گذشته شرط سنی برای پایه اول دبستان شش سال سن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ثبت نام میان پایه‌های ابتدایی مطابق سال‌های گذشته انجام می‌شود و نیازی به حضور اولیا در مدرسه نیست و مدیر مدرسه دانش آموز را ثبت نام می‌کند.

وی درباره راه اندازی سامانه برای ثبت نام کلاس اول ابتدایی و پایه هفتم سامانه، اضافه کرد: در این زمینه تفاهم نامه‌ای را با اداره پست منعتقد کردیم و هدف این است که همه دانش آموزان در مدارس محدوده محل سکونت زندگی شأن ثبت نام شوند.

دبیر ستاد ثبت نام مدارس استان اصفهان، تصریح کرد: طی تفاهم نامه‌ای که با اداره پست داشتیم محل سکونت دانش آموزان از طریق کد پستی آنها شناسایی می‌شود و برای هر کدپستی یک مدرسه تألیف شده است.

محمودی ادامه داد: وقتی دانش آموز وارد سامانه می‌شود کد پستی را درج کرده و سامانه مدرسه محل سکونت او را نمایش می‌دهد. با انتخاب مدرسه مورد نظر اداره پست راستی آزمایی آدرس را انجام می‌دهد تا مشخص شود دانش آموز آدرس را درست یا اشتباه اعلام کرده است.

رئیس اداره ارزیابی و عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش اصفهان، گفت: اگر اداره پست آدرس دانش آموز را تأیید کرد و دانش آموز بر مبنای کدپستی اعلام شده، سکونت داشت، ثبت نام دانش آموز در مدرسه مورد نظر انجام می‌گیرد. این ثبت نام در داخل محدوده در سامانه از یک تیرماه شروع شده و تا شهریورماه ادامه دارد.

ثبت نام خارج از محدوده مطابق ظرفیت مدارس

وی با تاکید بر اینکه ثبت نام خارج از محدوده برای برخی از دانش آموزان وجود دارد، گفت: عده‌ای بنا به دلایلی نمی‌خواهند در محدوده محل سکونت شأن ثبت نام کنند و شرایط برای ثبت نام در خارج از محدوده زندگی آنها فراهم شده است، به شرطی که مدارسی که انتخاب می‌کنند ظرفیت لازم برای ثبت نام دانش آموز را داشته باشند.

به گفته محمودی، اولویت آموزش و پرورش ثبت نام دانش آموان در داخل محدوده است. سامانه ثبت نام دانش آموزان در خارج از محدوده زندگی آنها از ۲۵ مرداد ماه باز است و دانش آموزان می‌توانند با ورود به این سامانه و ثبت اطلاعات شخصی یکی از مدارس خارج از محدوده در شش ناحیه آموزش و پرورش را انتخاب کنند.

دبیر ستاد ثبت نام مدارس استان اصفهان، تصریح کرد: با پر کردن فرم امتیاز بندی و با توجه به میزان ظرفیت مدارس، دانش آموز جدید برای ثبت نام جذب می‌شود و در صورت نبود ظرفیت به دانش آموز اعلام می‌شود که مدرسه دیگری را برای ثبت نام انتخاب کند.

وی با اشاره به اینکه امسال نیز تراکم کلاس‌ها برای حضور دانش آموزان در مدارس ابتدایی مطابق سنوات سال گذشته و بر مبنای ظرفیت مدارس است، اظهار کرد: حضوری و غیر حضوری و زوج و فرد بودن کلاس‌ها هنوز مشخص نیست و منتظر ابلاغ دستورالعمل ستاد ملی کرونا هستیم و همه موارد وابسته به شرایط زمان در سال تحصیلی جدید دارد.

رئیس اداره ارزیابی و عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش اصفهان، گفت: سنجش سلامت دانش آموزان در پایگاه‌های سلامت با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی است. ثبت کتاب‌های درسی مقاطع ابتدایی نیز از طریق سامانه انجام شده است. ثبت نام پایه اول و هفتم در سامانه فراهم شده است، باید دانش آموزان ابتدا وارد سامانه سناد شوند و تا ۱۵ شهریور فرصت دارند که ثبت نام خود را انجام دهند.

وی با تاکید بر اینکه باید اولویت ثبت نام دانش آموز در محدوده محل سکونت آنها باشد به خانواده‌ها توصیه کرد: والدین به چند دلیل باید اینکار را انجام دهند، یکی اینکه دانش آموز در محدوده محل سکونت با فرهنگ و بافت جمعیتی و موارد زیست محیطی آشنایی کامل دارد. از سوی دیگر امسال با توجه به شرایط اپیدمی کرونا وضعیت سرویس‌های مدرسه هنوز به درستی مشخص نیست.

وی ادامه داد: اگر سرویس‌های مدرسه دانش آموزان فعال باشد با رعایت پروتکل‌های بهداشتی است. باید هر سرویس مدرسه مطابق دستورالعمل سه نفر دانش آموز را سوار کند و این اتفاق هزینه گزافی را بر دوش خانواده‌ها تحمیل می‌کند. از سوی دیگر بحث ترافیک وسایل و آلودگی هوا وجود دارد که رفت و آمد دانش آموزان به مدرسه را در این شرایط بحرانی خطرناک می‌کند.

دبیر ستاد ثبت نام مدارس استان اصفهان، تصریح کرد: در واقع ثبت نام دانش آموز در محدوده سکونت مشکل تردد او را حل می‌کند و می‌تواند به آسانی و پیاده به مدرسه رفت و آمد داشته باشد. همه مدارس استان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ارائه آموزش را خواهند داشت و به خانواده‌ها این اطمینان را می‌دهیم که در مدارس شرایط مناسب برای آموزش فرزندان آنها فراهم شده است و در این زمینه نگرانی نداشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: هر تصمیمی که برای بازگشایی مدارس و برگزاری حضور و غیر حضوری کلاس‌ها گرفته شود از اولیا تقاضا داریم که در این زمینه همراهی لازم را با آموزش و پرورش داشته باشند. همه مدارس موظف هستند مطابق ظرفیتی که دارند دانش آموزان را ثبت نام کنند.

کد خبر 434805

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دانش آموزان ثبت نام مدارس ابتدایی والدين فرزندان سنجش سلامت سرويس مدارس آموزش و پرورش شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ثبت نام دانش آموزان محدوده محل سکونت ثبت نام دانش آموز دانش آموزان خارج از محدوده آموزش و پرورش دانش آموز دانش آموز برای ثبت نام مدارس استان ظرفیت مدارس اداره پست بر مبنای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۸۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند

در برنامه بالاتر موضوع تنوع مدارس مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات مختلف بررسی شد. معاون سابق آموزش و پرورش به عنوان مخالف تنوع مدارس و  رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان به عنوان موافق تنوع مدارس با یکدیگر به گفت و گو پرداختند.

ابراهیم سحرخیز، معاون سابق آموزش و پرورش گفت: تنوع مدارس به شرطی که باعث عدالت آموزشی شود مشکلی ندارد. 

وی افزود: اگر مدارس نمونه دولتی در روستاهایی که   نیروی انسان قوی ندارد و نسبت به شهر امکانات کافی ندارد ایجاد شود و باعث عدالت آموزشی میان دانش آموزان شهری و روستایی شود مشکلی ندارد.

او ادامه داد: به طور کلی ما ۲ نوع مدرسه پول بگیر و رایگان داریم .

وی  با بیان این که حدود ۱/۱۲ درصد دانش‌آموزان در مدارس تیزهوشان تحصیل می‌کنند؛ اظهار کرد: ما دانش‌آموزانی داریم که ممکن است در رشته‌های نظری تیزهوش نباشند اما در ورزش یا رشته‌های هنری تیزهوش باشد آیا دانش آموزان روستاها و عشایر نیز وارد مدارس تیزهوشان می‌شوند.

 او ادامه داد: مدرسه باید واقعیت جامعه باشد. متاسفانه مدارس دولتی نماد فقر است. مدارس ما در حال حاضر ۲ قطبی هستند و  طبقاتی شده اند. براساس یک گزارش در سال ۱۳۹۲ توسعه مدارس سمپاد و‌ نمونه دولتی مانع توسعه مدارس غیردولتی است. بر اساس یک آمار حدود ۵۰۰ هزار تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود به دانش آموزان آموزش می‌دهند و به بیان دیگر که این معلمان غیرمتخصص هستند.

سحرخیز تصریح  کرد: مدارسی همچون هیت امنا، غیردولتی یک ماه قبل از شروع مدارس  نیرو انسانی خود را گرفته است اما در مدارس دولتی تراکم جمعیت (کلاس ۴۰ نفره) نیروی غیرمتخصص است و معلم ها ناراضی هستند.

وی افزود: به شرطی که تمام مدارس  در سراسر ایران درس را آموزش بدهند و عدالت آموزشی ایجاد شود تنوع بد نیست.   

فاطمه مهاجرانی، رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان هم گفت: مدارس سمپاد مدرسه تخصصی با نیازهای ویژه است ما باید مدارس را به جای خود برگردانیم البته ما کمبودهایی داریم که باید رفع شود اما حذف مدارس کار درستی نیست.

وی افزود: امیدواریم ما به جای دانشمند اندیشمند تربیت کرده و درک را به آن‌ها آموزش دهیم. بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید دست مدیران را آزادتر بگذاریم اما متاسفانه این اتفاق نمی‌افتد.

او ادامه داد: ما باید تمام معلمان را توانمندسازی کرده تا آن‌ها بتوانند نیروی متخصص تحویل جامعه بدهند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • دبستان شهر تاریخی ماسوله با کمتر از ۱۰ دانش آموز
  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس