Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود فرمانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: همه واحدهای تولیدی طلای دارنده پروانه استاندارد، ملزم به حک کردن کد شناسایی بر روی مصنوعات طلا هستند که در استان اصفهان این کد با حرف انگلیسی  E آغاز می‌شود.

وی افزود: پس از حرف انگلیسی یک عدد باید حک شود که نشانه کد شناسایی طلا و شماره کارگاه تولیدی دارنده پروانه از اداره کل استاندارد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانی تصریح کرد: مصنوعات طلایی که در بازار عرضه شود و فاقد کد شناسایی باشد مانند محصولات دیگری است که علامت استاندارد نداشته باشد و توزیع آن ممنوع می‌باشد.

مدیرکل استاندارد استان اصفهان تاکید کرد: اگر مردم هر نوع محصولی از جمله مصنوعات طلا خریداری کنند که استاندارد نداشته باشد اگر از محل آن دچار ضرر و زیان شدند امکان پیگیری و احقاق حق وجود ندارد.

فرمانی با بیان اینکه تا کنون برای یکهزار و ۵۸۸ واحد تولیدی طلا در استان کد شناسایی صادر شد، گفت: از بین آنها در زمان حاضر ۴۸۱ واحد دارای کد معتبر و فعال هستند و سایر آنها تعطیل شدند یا کد شناسایی آنها بدلیل تولید غیر استاندارد ابطال شده است.

وی با اشاره به اینکه این اداره همواره بر کارگاه‌های تولیدی و بازار طلا نظارت دارد که در ماه‌های اخیر تشدید شده است، اضافه کرد: کد شناسایی کارگاه‌هایی که تولید متوالی مصنوعات طلا با عیار غیر استاندارد و کمتر از ۷۵۰ داشته باشند، باطل می‌شود.

به گفته وی در هر سال حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ نمونه مصنوعات طلا بطور تصادفی از فروشگاه‌های استان اصفهان خریداری و سپس عیارسنجی و کنترل می‌شود و در صورت مشاهده مواد تخلف با عوامل آن برخورد خواهد شد.

فرمانی با بیان اینکه ۲۸ واحد تولیدی مصنوعات نقره زیر پوشش اداره کل استاندارد اصفهان قرار دارد، خاطرنشان کرد: با توجه به مسائلی مانند صادرات و افزایش قیمت طلا، عیارسنجی مصنوعات طلا، نقره و پلاتین در حال تجدیدنظر است که این کار توسط اداره کل استاندارد استان اصفهان انجام می‌شود.

وی افزود: دبیرخانه کمیته ملی متناظر با کمیته استانداردسازی بین المللی ایزو طلا و جواهر در اداره کل استاندارد استان اصفهان فعال است.

مدیرکل استاندارد استان اصفهان همچنین با اشاره به اینکه فروش مصنوعات طلای خارجی ممنوع است، تصریح کرد: این کالا جزو قاچاق محسوب می‌شود و برخورد با عرضه آن در حوزه وظیفه سایر دستگاه‌های اجرایی است.

قیمت طلا در ماه‌های اخیر افزایش یافته است و کارشناسان تاکید دارند که علاوه بر ضرورت نظارت بیشتر بر واحدهای تولیدی و صنفی عرضه کننده، مردم به فروشگاه‌های معتبر و دارای پروانه کسب مراجعه کرده و هنگام خرید علاوه بر گرفتن برگه فاکتور، کُد ساخت حک شده بر روی مصنوعات طلا را کنترل کنند.

۴۸۱ واحد تولیدی طلا در استان اصفهان دارای کد شناسایی طلا و ۲۱ واحد تولیدی طلا دارای پروانه استاندارد هستند.

برچسب‌ها بازار طلا سازمان ملی استاندارد ایران اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بازار طلا سازمان ملی استاندارد ایران اصفهان بازار طلا سازمان ملی استاندارد ایران اصفهان اخبار کنکور اداره کل استاندارد کل استاندارد واحد تولیدی مصنوعات طلا تولیدی طلا کد شناسایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۱۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین نامه دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است

حجت الاسلام حمیدی بر رفع موانع تولید در استان کرمان تاکید کرد و گفت:دستگاه قضائی استان حمایت از بنگاه‌های تولیدی و تحقق شعار سال را تکلیف خود می‌داند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری استان کرمان در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان بیان داشت: نامگذاری سال به نام جهش تولید با مشارکت مردم اقدام هوشمندانه‌ای از سوی رهبر معظم انقلاب بود که مردم را در فعالیت‌های تولیدی دخیل کردند.

رییس شورای قضایی استان کرمان افزود: مسئولان باید درخصوص مشارکت مردم در تحقق شعار سال اعتماد سازی کنند تاسرمایه‌های خرد و کلان مردم به سمت تولید سوق داده شود در صورتی که زمینه سرمایه گذاری مردم در تولید فراهم نشود، این سرمایه‌ها به سمت بازار‌های دلالی (از جمله طلا و سکه) می‌رود.

وی گفت: هرکجا که مردم پای کار اقتصاد آمدند و سرمایه گذاری کردند شاهد بهبود وضعیت اقتصاد کشور و معیشت مردم هستیم.

نماینده عالی قوه قضائیه در کرمان اظهار داشت: سرمایه گذاران بخش خصوصی گلایه مندند که مسئولان همکاری نمی‌کنند و برخی قوانین و مقررات دست و پاگیر است و مانع از صادرات یا جهش تولید می‌گردد.

بايد سرمایه مردم به سمت تولید و اشتغال سوق داده شود

او افزود: بایستی مسئولان تدابیری بیاندیشند و آسیب شناسی کنند تا سرمایه مردم به سمت تولید و اشتغال سوق داده شود.

رئیس کل دادگستری استان کرمان در ادامه با اشاره به اینکه تشکیل دادگاه‌های تجاری، مهم و ضروری است و بایستی هرچه سریعتر راه اندازی شود، گفت: آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس است و هنوز تصویب نشده در حالی که لایحه کارشناسی و خوبی است و خیلی از مسائل قضایی و حقوقی بنگاه‌های تولیدی در ان لحاظ شده است.

وی با اشاره به اینکه این لایحه تشکیلات خوبی برای دادگاه‌های تجاری در نظر گرفته، افزود: امیدواریم هر چه سریع‌تر به صحن علنی مجلس برود و تصویب شود تا بشود از فعالان اقتصادی حمایت‌های قانونی صورت بپذیرد.

دیگر خبرها

  • آغاز بیست‌وسومین حراج شمش طلا از ساعت ۱۲ امروز | متقاضیان حداکثر چند شمش می‌توانند خریداری کند؟
  • اجرای طرح شناسایی معلمان فداکار در اصفهان
  • مدیرکل نظارت، کنترل فنی و استاندارد سازمان نقشه‌برداری معرفی شد
  • کارآگاه بازی برادر مقتول برای یافتن سر جسد و شناسایی قاتل | راز جسد بدون سر با خالکوبی ستاره فاش شد
  • انتشار نخستین فراخوان شناسایی سازندگان حرفه‌ای ساختمان در اصفهان
  • لزوم قانون‌مندی کاندیدهای مجلس برای رقم زدن انتخاباتی پرشور و بدون حواشی
  • ۱۰۰۰ کانتینر کالای بدون هویت در بندر شهید رجایی شناسایی شد
  • هویت شهید «مجتبی نادر طهرانی» شناسایی شد
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین نامه دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است