Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید کمیل طیبی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا با تاکید بر اینکه تا کنون تعداد معدودی از دانشگاه‌های کشورمان موفق به اخذ کد شناسه از کمیسیون اروپا شدند، افزود: اعتبارسنجی و تایید کد شناسه دانشگاه اصفهان در کمیسیون اروپا در شرایط فعلی نشان داد که روابط علمی هیچگاه تعطیل بردار نیست و روابط سیاسی نمی‌تواند بر روابط علمی و فناوری تاثیر بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دانشگاه اصفهان از طریق اعتبارسنجی و کد رسمی اخذ شده در کمیسیون اروپا شناسنامه‌دار شده است، تصریح کرد: با این تاییدیه، زمینه برای توسعه همکاری‌های علمی، اجرای برنامه‌های مشترک و جذب طرح‌های پژوهشی در چهارچوب ضوابط و حمایت اتحادیه اروپا بصورت مؤثرتری فراهم می‌شود.

طیبی اضافه کرد: این کد شناسه در واقع مجوزی است تا از طریق آن برای عقد قرارداد با دانشگاه‌های مختلف بویژه اروپایی و جذب اعتبارات مالی در قالب برنامه‌های علمی و پژوهشی اتحادیه اروپا اقدام شود.

وی از جمله برنامه‌های علمی و پژوهشی اتحادیه اروپا را اراسموس پلاس، افق ۲۰۲۰ و ژان مونه اعلام و خاطرنشان کرد: اجرای طرح‌های علمی و پژوهشی اتحادیه اروپا مانند اراسموس پلاس، مراحل مختلفی دارد که اخذ کد شناسه یکی از آنهاست.

مشاور رییس دانشگاه اصفهان با اشاره به اینکه ماهیت برنامه اراسموس پلاس آموزشی و بیشتر در چارچوب مبادله (Mobility) است، گفت: برنامه ژان مونه نیز ماهیت پژوهشی و آموزشی و افق ۲۰۲۰ شامل علوم فاخر و طرح‌های پژوهشی کاربردی در زمینه‌های مختلف مانند محیط زیست، آب، بهداشت، خشکسالی و بنگاه‌های کوچک و متوسط است.

طیبی با بیان اینکه برنامه‌های علمی و پژوهشی اتحادیه اروپا مانند اراسموس از سال ۲۰۱۶ آغاز شد، افزود: رقابت زیادی بین دانشگاه‌های مختلف دنیا برای مشارکت در اجرای این برنامه‌ها و جذب بودجه‌های پژوهشی و آموزشی آن وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه اصفهان تا کنون در جهت بین‌المللی سازی و توسعه روابط علمی و فناوری خود در این برنامه‌ها مشارکت داشته است، خاطرنشان کرد: این تلاش‌ها منجر به چندین دستاورد بزرگ از جمله اخذ کد شناسه در کمیسیون اروپا، ثبت میدان امام اصفهان بعنوان ثروت میراث فرهنگی دنیا در قالب یک طرح تحقیقاتی، عقد حدود ۲۰ قرارداد در قالب طرح اراسموس پلاس و حدود پنج قرارداد در قالب طرح افق ۲۰۲۰ شد.

مدیر دفتر همکاری­‌های علمی بین‌­المللی دانشگاه اصفهان اظهار داشت: استادان دانشگاه اصفهان تا کنون در قالب قراردادهای اراسموس همکاری علمی و پژوهشی با دانشگاه‌های مختلف از جمله آلمان، کرواسی، فنلاند، فرانسه و ترکیه داشتند.

طیبی تاکید کرد: اخذ کد شناسه و رسمی دانشگاه اصفهان در کمیسیون اروپا فرصت بسیار خوبی برای اعضای هیات علمی و دانشجویان این مرکز است زیرا این کد عامل معرفی این دانشگاه به سایر دانشگاه‌های اروپایی و غیر اروپایی برای مشارکت دادن دانشگاه اصفهان در طرح‌­ها و پروژه­ های پژوهشی مشترک اتحادیه اروپا در قالب اراسموس پلاس، ژان مونه و افق ۲۰۲۰ است.

کد PIC یک شماره ۹ رقمی منحصر به فرد برای سازمان‌های (اشخاص حقوقی) متقاضی شرکت‌کننده در برنامه‌هایی نظیر اراسموس پلاس و پروژه‌های پژوهشی اتحادیه اروپاست؛ در حقیقت، این کد یک ابزار جستجو برای سازمان‌ها و موسسات آکادمیک و علمی انتفاعی و غیر انتفاعی است که قصد مشارکت در این برنامه‌ها را دارند و کمیسیون اروپا بر اساس این کد مؤسسه حقوقی را شناسایی می‌کند.

اگر موسسه یا عضوی از آن مؤسسه متقاضی جذب یک گرنت در اجرای یک پروژه پیشنهادی باشد، باید از طریق سامانه کمیسیون اروپا اقدام به ثبت‌نام و کد PIC را دریافت کند و سپس به تایید و تنفیذ کمیسیون برساند.

هر پژوهشگر یا داوطلب جذب پروژه‌های اتحادیه اروپا موظف به ارائه PIC موسسه متبوع است و باید در مکاتبه خود با بخش‌های مختلف کمیسیون اروپا به آن استناد کند؛ ثبت مؤسسه از طریق کد تایید شده شامل همه شرکت‌کنندگان در برنامه‌های اتحادیه اروپا است.

کمیسیون اروپا با تخصیص کد شناسه (PIC: ۸۹۲۸۹۱۹۸۵) دانشگاه اصفهان را به‌عنوان یک نهاد حقوقی، دولتی و غیرانتفاعی شناسایی کرده است.

دانشگاه اصفهان بعنوان دانشگاه جامع و مادر استان اصفهان دارای حدود ۱۵ هزار دانشجو و ۶۵۰ عضو هیات علمی و یکی از دانشگاه های برتر کشور است؛ این دانشگاه بعنوان یکی از دانشگاه‌های منتخب ایران در طرح تبدیل به یکی از پنج دانشگاه برتر کشور در تراز بین‌المللی انتخاب شده است.

برچسب‌ها دانشگاه اصفهان اصفهان علمی كميسيون اروپا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه اصفهان اصفهان علمی كميسيون اروپا دانشگاه اصفهان اصفهان علمی كميسيون اروپا اخبار کنکور علمی و پژوهشی اتحادیه اروپا کمیسیون اروپا دانشگاه اصفهان اراسموس پلاس اخذ کد شناسه برنامه ها افق ۲۰۲۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۲۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا آقابابایی در مراسم بزرگداشت مقام شامخ معلم که در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان برگزار شد ضمن تبریک روز معلم به همه اساتید دانشگاه و معلمین سراسر کشور و با تقدیر و تشکر از تلاش اساتید در طول یک سال گذشته اظهار کرد: مدرسان در تربیت مؤثر و کارآمد مدیران راهبردی می‌توانند مؤثر باشند.

وی با اشاره به آیات قرآنی بیان داشت: اولین معلم و تربیت کننده انسان، خداوند تبارک و تعالی بوده و سپس پیامبران الهی و ائمه اطهار صلوات الله علیهم این وظیفه را به عهده داشته‌اند.

آقابابائی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رسالت دانشگاه جامع علمی کاربردی در تربیت و تعلیم افراد ماهر و کارآفرین عنوان کرد: یکی از وظایف اصلی ما ایجاد مهارت و کمک به شعار سال در استان و تربیت افراد ماهر که بتوانند برای جهش تولید و رفع بیکاری مؤثر واقع شوند می‌باشد.

وی برنامه‌های دانشگاه در سال جاری را تشریح و مهمترین برنامه‌های سال جاری را تضمین اشتغال برای پذیرفته شدگان برخی از دوره‌ها، نظارت هوشمند و بازنگری برنامه‌های درسی اعلام کرد.

در پایان این مراسم از اساتید تقدیر شد.

کد خبر 6096781

دیگر خبرها

  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • اصفهان مهد نیروهای فرهنگی و فکری است/دانش آموزان و نوجوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی
  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود